AMASYA / TAŞOVA - Taşova Şehit Himmet Aydemir Halk Eğitimi Merkezi

Haz

İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Gökcecik ve Belediye Başkanımız Sayın Bayram Öztürk, kıymetli protokol üyelerinin katılımı ile Kurumumuz tarafından açılan; Geleneksel El Nakışları, El Sanatları,İğne Oyası Giyim Üretim Teknolojileri ve Moda Tasarımı, Tığ ve Şiş Örücülüğü, Aşçılık ve Pasta Yapımı, Yağlı Boyave Akrilik boya Resim Kurslarının Sergi açılışı yapıldı.

May

Halk Eğitim Merkezimizde açılan El Sanatları, Giyim Üretim Teknolojisi ve Moda Tasarımı, Örgü, Resim kurslarında yapılan ürünler her ay teşhir dolabımızda sergilendi.

May

Kurumumuzda bulunan personelimize ve kursiyerlerimize İşsağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı Ahmet Murat Sevindik tarafından iş sağlığı ve güvenliği kursu verildi.

Nis

açık lise öğrencilerinin eba üzerinden ders içeriklerini izlemeleri ile ilgili videolar izletildi

Nis

Ramazan ayı ile birlikte 2 si ilçe merkezinde 5i köylerde olmak üzere yetişkinlere yönelik Kuranı Kerim okuma , tecvidli okuma gibi konularda dineğitimi ile ilgili kurslar açıldı

Nis

Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin ailelerine yönelik Psikolojik danışma ve Rehber Öğretmeni Gökhan Güney tarafından  özel eğitim gereksinimi olan öğrencilere yaklaşım ve iletişim konularında seminer verildi.

Nis

SIFIR ATIK KÜTÜPHANEMİZ AÇILDI Kaymakamımız Sayın Ahmet GÖKCECİK' in eşi Gülizar GÖKCECİK hanımefendi ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa TÜMER ' in katılımı ile müdürlüğümüz tarafından atık malzemeler toplanarak hazırlanan 'Sıfır Atık Kütüphanemiz' açıldı. Daha önceden başlatılan kitap toplama kampanyası ile toplanan kitaplarla birlikte atık ve kullanılmayan eşyaların kurumumuz usta öğreticileri tarafından düzelenerek oluşturulan Sıfır Atık kütüphanemizin açılışı yapıldıktan sonra okuma etkinliği düzenlenerek sohbet edildi.Kütüphanemizin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Ağu

Kurumumuz  Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan Saffet BOL Atatürk Ortaokulu Müdürlüğünden ayrılarak kurumumuzdaki görevine başladı.

Kendilerine Hoşgeldiniz diyor başarılar diliyoruz

Nis

Taşova Halk Eğitim Merkezi'nde usta öğreticileri tarafından üretilen koruyucu maskeler kamu kurumlarımıza ve vatandaşlarımıza dağıtılıyor.

Valiliğimiz İl Özel İdaresi tarafından Taşova Kaymakamlığımıza gönderilen kumaşlardan İlçe Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerinin hummalı çalışmaları sonucu koruyucu maske üretildi.

Koronavirüs salgınının önlenmesine yönelik tüm imkanların seferber edildiği sürece destek olmak amacıyla üretilen maskeler, kamu kurumlarımıza ve ilçemizin muhtelif noktalarında vatandaşlarımıza dağıtılmaya başlandı.

Maskelerin üretimini yapan usta öğreticilere gayretleri dolayısıyla teşekkür eden Taşova Kaymakamı Mustafa Berk Çelik, maske üretim ve dağıtım faaliyetlerine devam edileceğini ifade etti.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ekm

Taşova Şehit Himmet Aydemir Halk Eğitim Merkezince düzenlenen 'Ustalar Kursiyerlerle Buluşuyor' etkinliği kapsamında Özgür Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Ağış  ile kursiyerler bir araya geldi.

Kursiyerlere yönelik farkındalık oluşturma, bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, ustaların bilgi ve becerilerini kursiyerlere aktarılmasını hedef alan etkinlikte, Özgür Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Ağış kursiyerlerle mesleki tecrübelerini ve Özgür Mobilya'nın hikayesini paylaştı. Kursiyerler merak ettikleri konular hakkında Ali Rıza Ağış'a sorular sordular.

Ağu

Açık Öğretim Okulları 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı.